Bestel via UberEATS of Deliveroo
Jeroen Maass

Jeroen Maass en Louise du Toit

Uit De Keuken Van Maass is ruim tien jaar geleden opgericht door Jeroen Maass. Tijdens zijn studie werkte hij als afwasser maar al snel wist hij zich op te werken naar kok en vervolgens chef-kok. Hij werkte bij gerenommeerde restaurants om vervolgens zijn eigen bedrijf te starten: Uit De Keuken Van Maass. Als chef-kok kookt hij dagelijks samen met zijn keukenbrigade een variëteit aan maaltijden, soepen en salades.

De gerechten van Maass Meal Station worden bedacht en ontwikkeld door Louise du Toit. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken. Ze reisde over de hele wereld op zoek naar nieuwe ingrediënten, recepturen en inspiratie. Inmiddels is zij het creatieve brein achter al het lekkers van Uit De Keuken Van Maass. Met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen.

“We hebben de ambitie iets toe te voegen! Of het nu om de kwaliteit van het eten gaat of om de uitstraling en het concept van de winkels”.

“Met de winkels streven we naar kwaliteit, met zorg. Als het kan doen we het verrassend door voor de troepen uit te lopen in plaats van te imiteren”.

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte!