Bestel via UberEATS of Deliveroo

Maass Meal Station maakt dagelijks lekkere maaltijden

Wat is eigenlijk een lekkere maaltijd? Nou dat is nog niet zo eenvoudig. ‘Smaken verschillen’ kunnen we in de Dikke van Dale bij de spreekwoorden vinden en dat is heel erg waar, vinden wij van Maass. Maar toch doen wij van Maass Meal Station dagelijks ons stinkende best om die maaltijden te maken die veel mensen (en we bereiden al 10 jaar de beste en lekkerste maaltijden, dus langzamerhand weten we wel een beetje hoe en wat onze klanten lekker vinden) echt heel lekker vinden. Dat merken we dagelijks aan de reactie van klanten. Ze komen allemaal terug. We zijn daar natuurlijk heel erg blij mee en uiteraard heel erg trots op.

gezonde maaltijd thuisbezorgd door uber eats
gezonde maaltijd thuisbezorgd door deliveroo

Ingrediënten

Wat is lekker? Het begint er mee dat we de meest verse ingrediënten gebruiken, verschillende soorten groentes en kruiden bijvoorbeeld. Die selecteren we dagelijks vers en laten ze dan à la minute bij ons brengen. ‘Alleen vers, hè!’ is een veel gehoorde kreet van onze chefs als ze terug komen van de groothandel. Dan is daar het cruciale moment dat de groentes worden overgeladen van de koelwagens naar onze koelingen. Dan komt het scherpe oog van de havik van pas. De havik is de bijnaam van onze chef. Die ziet echt alles. Hoe klein of onbeduidend; hij ziet het. Wij weten zeker dat er niets aan de ogen van de havik ontsnapt.

Lekker & gezond

Vers, verser, verst

Lekker is dus een kwestie van verse ingrediënten. Nu denk je natuurlijk; verse ingrediënten die kan iedereen verkrijgen. Dat is op zich een kunst, maar voor velen haalbaar. Maar dan begint het. Wat ga je er mee maken? Dat is het onderscheidende aan de maaltijden van Maass Meals Station.

Louise Maass

Nu begint het interessant te worden. We stellen Louise even voor. Louise is geboren in de Zuid-Afrika en is volgens mij op het fornuis geboren. Elke minuut, correctie; elke seconde komt er een nieuw gerecht uit de hoge hoed. In de melting pot van Zuid-Afrika zijn alle smaken van de wereld vertegenwoordigt en daar kan je wat mee als je receptenmaker bent. Dan kan je putten uit een rijke wereld van smaken, specerijen, kruiden en grootmoeders kookboeken. Daar begint het. Die wereld die proef je terug in de lekkere en gezonde maaltijden van Maass Meal Station.

Deze heerlijke maaltijden van Maass Meal Station komen we dagelijks vers naar je toe brengen en bezorgen we tot op je tafel!