Bestel via UberEATS of Deliveroo

Een gezonde maaltijd thuisbezorgd door Maass Meal Station

Als je dan al lekkere maaltijden maakt en je kan ze al op drie plaatsen in de stad kopen dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat iedereen in Amsterdam er van mee kan genieten. Dus zorg je voor een paar, en ook precies een paar, bezorgservices. Dat is net zo logisch tegenwoordig. Een paar jaar geleden moest je dan zelf nog een mannetje inhuren, een scooter kopen (of fiets) en inplannen. Nu is het allemaal een stuk makkelijker geworden en bellen we gewoon UberEats of Deliveroo. Super simpel en uiteraard heel klantvriendelijk!

Je moet je voorstellen. De hele dag heb je het eigenlijk heel druk. Je werk, je moeder belt, je baas zit weer te zaniken en nog vervelender is er weer een vrachtwagen gekanteld op precies jouw rijbaan. Kortom; je hebt heel weinig tijd om te koken en om wat lekkers te maken wat ook nog gezond is. Zie daar de helden van Maass Meal Station.

gezonde maaltijd thuisbezorgd door uber eats
gezonde maaltijd thuisbezorgd door deliveroo

Elke dag vers, gezond en lekker

Wij van Maass koken elke dag de allerlekkerste gerechten, we maken ze van de meest verse ingrediënten en we besteden er tijd en aandacht aan. En alleen maar omdat we dan de gezondste, lekkerste en meest verse maaltijden in de koelvitrine kunnen zetten. We maken onze gerechten met de eerlijkste en heerlijkste ingrediënten dagelijks vers. Je kan het je niet voorstellen dat kan. Vers, lekker, snel en ook nog gezond. Echt waar, het kan echt. Snel een gezonde maaltijd thuisbezorgd!

Bestellen en leveren

Gelukkig kan je, nadat je bent neergeploft op je bank, gewoon met je laptop of je telefoon een bestelling plaatsen bij Ubereats of Deliveroo. Simpel een maaltijd, of een salade of een soep of een wrap of snack bestellen en laten bezorgen, binnen een half uur heb je het dan warm of koud in huis. Maak het gezellig met een kaarsje, muziekje aan en genieten van een snelle, lekkere maaltijd die voor je gebracht is. Je hoeft er werkelijk helemaal niets aan te doen. Is dat geen oplossing? Toch gezond en lekker eten terwijl je er niet eens voor in de keuken hoeft te staan. Ubereats of Deliveroo leveren je maaltijd koud en warm af, binnen de afgesproken tijd. Mocht je het nou nog handiger willen hebben, je kan via de site van maassmealstation.nl ook je maaltijden of salades, of daar waar je zin in hebt ook klaar laten zetten in één van de filialen en dan zelf ophalen. Ook handig!