Bestel via UberEATS of Deliveroo

Bij de winkels van Maass Meal Station kan je de lekkerste gezonde maaltijden afhalen.

Op maassmealstation.nl kan je een maaltijd klaar laten zetten om op te halen. Naast dat je je maaltijd kunt laten bezorgen of zomaar binnen kan lopen in één van de winkels, kan je ook je maaltijd oppikken.

Ben je onderweg?

Stel je bent onderweg en je wilt toch gezond en lekker eten. Dat kan. Je kan via de site van Maass Meal Station een maaltijd of een salade of een ander gerecht bestellen en dat dan klaar laten zetten in één van de winkels. De winkels van Maass Meal Station zitten verspreid door Amsterdam op verschillende plekken binnen de ring. Je kan dus kiezen waar je je maaltijd op gaat halen.

We zetten het voor je klaar!

We zetten je maaltijd klaar op het tijdstip dat je zelf wil, in de winkel die je zelf wilt. Dan haal je een gezonde en lekkere maaltijd op die gemaakt is met de meeste aandacht en bereid is met de fijnste ingrediënten. Gezond en lekker en bovendien, en niet onbelangrijk, ook nog eens een genot voor de mond. En of dat allemaal ook nog niet genoeg is, kan je ook nog kiezen of je je maaltijd warm of koud wil meenemen.

Betalen

Wat ook wel handig is, je betaalt je maaltijd ook nog eens voordat je je maaltijd gaat ophalen. Zodat alles lekker snel gaat, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan wachten en wachten en nog eens wachten. Want als er iets irritant is dan is het wachten op je eten. Je kan op de site van Maass Meal Station op twee verschillende manieren betalen. Je kan met iDEAL en met een creditkaart betalen. Da’s handig en ook veilig.

Nog meer honger of dorst?

En als je dan langs komt, dan kan je je ook nog een laven aan nog meer eten. Misschien wil je er wel een salade bij, of een beetje brood. En niet te vergeten; misschien wil je er wel een lekker drankje bij. We hebben allemaal gezonde en lekkere frisdranken, gemaakt met eerlijke ingrediënten en lekker dat die drankjes zijn. Echt heerlijk. Ben je toe aan iets sterkers, dan hebben we de leukste, lokale biertjes en we hebben ook een ruime keuze aan witte en rode wijn.