Bestel via UberEATS of Deliveroo

Dagelijks verse maaltijden!

Maass Meal Station kookt voor jou elke dag vers, met top ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen, de beste kant en klaargerechten van Amsterdam. Alles is bij ons VERS en van VANDAAG!

LAAT JE E-MAILADRES ACHTER EN ONTVANG NIEUWE GERECHTEN / AANBIEDINGEN PER MAIL:

ONTDEK ONZE GERECHTEN!

Jeroen Maass en Louise du Toit

Uit De Keuken Van Maass is ruim tien jaar geleden opgericht door Jeroen Maass. Tijdens zijn studie werkte hij als afwasser maar al snel wist hij zich op te werken naar kok en vervolgens chef-kok. Hij werkte bij gerenommeerde restaurants om vervolgens zijn eigen bedrijf te starten: Uit De Keuken Van Maass.

De gerechten van Maass Meal Station worden bedacht en ontwikkeld door Louise du Toit. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken. Ze reisde over de hele wereld op zoek naar nieuwe ingrediënten, recepturen en inspiratie.

ONZE WINKELS

Jan Pieter Heijestraat

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise.

Jan Pieter Heijestraat

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise.

Jan Pieter Heijestraat

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise.