Bestel via UberEATS of Deliveroo

En of dat allemaal nog niet genoeg is kan je het ook bij ons opeten. Eat-in noemen wij dat met een mooi Nederlands woord. Bij de winkels van Maass Meal Station kan je de lekkerste maaltijden ook opeten 😉

Stel je loopt lekker door de straat en je hebt honger. Je wordt echt doodgegooid met hamburgertenten, frietkotten, vette haplokalen en ander niet zo lekker frisse zaken. Maar daar heb je geen zin in. Je wilt een lekkere, gezonde maaltijd die ook nog eens snel klaar is. Nou dan heb je geluk als je door de Eerste Constantijn Huygensstraat, de Ceintuurbaan of de Jan Pieter Heijestraat loopt. Want daar is Maass Meal Station! Een winkel vol met eerlijke en heerlijke gerechten. Home made van de lekkerste ingrediënten. Gemaakt met liefde, aandacht en heel veel kennis.

Maar goed, daar gaat je honger nog niet van over. Nu is het tijd voor actie. Je doet de deur open en je loopt binnen bij Maass Meal Station. Het is er gezellig, de vitrine staat vol en je kan rustig aan een tafeltje plaats nemen. Nadat je de omgeving een beetje in je opgenomen hebt, loop je rustig naar de vitrine om te kijken wat er allemaal in staat.

Maaltijden van MAASS

De vitrine staat vol met de lekkerste gerechten, salades, wraps en nog veel meer. Na een tijdje twijfelen komt er een alleraardigste, internationaal ingestelde jongeman met zwart haar naast je staan, ‘Kan je het een beetje vinden?’ Wat is dat fijn dat je een beetje hulp krijgt. Je hebt zin in een lekkere maar gezonde maaltijd. En het is tijd voor een vegetarische maaltijd. De jongen kijkt je aan en zegt, ‘daar hebben we er meerdere van, bijvoorbeeld deze groenteschotel met quinoa. Echt lekker, mijn favoriet’, zegt hij.

Tevreden loop je terug naar je stoel. Heb ik ook dorst, denk je dan. Ja, eigenlijk wel. Je loopt naar de drankenkoeling en het duizelt je. Wat een keuze? Biertje, of niet? Of toch een wijntje? Nee, het wordt een frisje. Ik zie dat ze Fritz Cola hebben. Daar heb ik zoveel over gehoord, nu ga ik het proberen. Je pakt het gekoelde flesje uit de koeling en gaat weer op je plaats zitten. De maaltijd is ondertussen vakkundig opgewarmd en het flesje geopend. Tijd om te genieten. En dat ga je ook doen.

Nadat je de maaltijd hebt verorberd en het flesje Fritz Cola hebt geleegd is het misschien toch tijd voor een heerlijk toetje. Uit de ruime keuze van toetjes kies je de cheesecake. Hemels, wat is dat lekker!