Bestel via UberEATS of Deliveroo

Maass Meal Station bereidt dagelijks verse en gezonde maaltijd voor je!

Wij zijn Maass en wij maken dagelijks verse maaltijden. Dat zit in ons bloed, daar worden wij vrolijk van en daar zijn we goed in. Nou is het maken van een goede maaltijd niet gemakkelijk, maar een echt gezonde maaltijd maken is nog veel moeilijker.

Wat is eigenlijk een gezonde maaltijd?

Een gezonde maaltijd is een uitgebalanceerde maaltijd. Dat wil zeggen dat er rekening is gehouden met heel veel factoren. De ingrediënten bijvoorbeeld, dat is dus echt heel belangrijk. Wij van Maass gebruiken echt alleen de beste ingrediënten voor onze maaltijden. Nou zeggen wel meer bedrijven dat, maar wij gebruiken al meer dan 10 jaar de beste ingrediënten en we kunnen met recht zeggen dat we er verstand van hebben.

Verse spullen maken gezond eten!

De spullen die we gebruiken zijn de meest verse groentes, het beste vlees, de lekkerste kruiden en we selecteren ze dagelijks zelf bij de groothandel. Al tien jaar doen we dat dag in en dag uit. Ook op zondag, want op maandag moeten er ook weer verse maaltijden in de schappen staan.

Geen spullen die er niet in horen

Wat bepaalt verder nog wat een gezonde maaltijd is? Nou dat is het gebruik van stoffen die er niet in horen, die zeg maar niet van het land komen. 

Omdat wij vers koken en geen conserveringsmiddelen of andere rare toevoegingen in ons eten stoppen hebben onze maaltijden en salades een T.G.T. van vier dagen. Voor onze soepen zijn het er vijf. Waarom wij hiervoor gekozen hebben? Omdat een lekker en gezond product voor ons het allerbelangrijkste is.

Vet in gezond eten?

Wat een maaltijd nog meer gezond maakt is dat we zo min mogelijk vet gebruiken. En als we het al gebruiken, gebruiken we natuurlijk geen verzadigde vetten. Sterker nog, we gebruiken alleen plantaardige vetten zoals olijfolie of arachideolie.

Zout

Ook met zout zijn we behoorlijk zuinig. In elke maaltijd hoort wel een ‘pinch of salt’ maar we overdrijven niet. We gebruiken net zoveel als een maaltijd kan gebruiken.

Maar dat een gezonde maaltijd ook lekker kan zijn dat bewijzen wij bij Maass Meal Station dagelijks. Heerlijke, verse maaltijden, elke dag gemaakt met de beste ingrediënten.